Wim Hautekeete

Wim Hautekeetemaatwerk in metaal

Uw leverancier voor uniek en kwaliteitsvol metaalwerk, zowel binnen- als buitentoepassingen met hoge afwerkingsgraad en oog voor detail : trappen, balustrades, leuningen, handgrepen, meubelen, deuren, wanden, brievenbussen, verlichting, winkelinrichting, afwerkingen en bekledingen.

We verwerken in de eerste plaats staal, cortenstaal, roestvaststaal, messing, koper en aluminium en combineren dat met o.a. glas, leder en hout.

De meest uiteenlopende afwerkingen zijn bij ons mogelijk al naargelang de toepassing: van het spiegelglans polijsten van roestvaststaal tot het aanbrengen van karaktervolle patina’s op staal en messing. Voor het metalliseren, galvaniseren, poederlakken en chromeren werken we samen met gespecialiseerde bedrijven.

Architecten en interieurinrichters kunnen met hun ideeen of concrete projecten bij ons terecht voor advies, technische ondersteuning of een vrijblijvende offerte.

We kunnen ook zelf een passend voorstel aanbieden voor particulieren en bouwbedrijven via een bezoek ter plaatse of aan de hand van een plan.

Ten slotte maken wij graag met U een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal waar u de verschillende materialen zelf kunt ontdekken.